Ezúttal egy kéréssel fordulok hozzátok. Június 11-én született 9 kutyesz a szomszédban. Szülők fajtiszta, gönyörű Amerikai Staffordshire terrierek. 4 törpének már megvan a gazdija, még öt kan maradt. A kutyusok oltva, féregtelenítve vannak. Hetente látom őket, nagyon gyorsan nőnek, nyüzsögnek, mint a hangyák. :) A szülők rendkívül jámbor, barátságos kutyák (apa kutya először látott, és simán hagyta megsimizni magát kerítésen keresztül is, csak mert látta, hogy az anya kutyi fülét gyűrögetem. :D) Valószínűleg a kölykök is ezt a mentalitást öröklik majd. Egyébként két gyerek van a családban, ahol nevelkednek, szóval első perctől szokva vannak a csemetékhez. A kicsik egytől-egyig kis puszi automaták, élénkek és élet erősek. Már szilárd ételt is esznek. Anyukájuk tenyésztőtöl származik, de nincs kiváltva a törzskönyve.

 

Ha ismertek bárkit, aki ilyen kutyust szeretne, és JÓ gazdija lenne egy ilyen kutyának, akkor légyszíves szóljatok neki.

Irányárként 20.000 forintot mondtak a gazdik, azért, hogy biztosan komolyan gondolja, aki elviszi a kicsiket. Nem szeretnék, ha később menhelyen végeznék a kutyák.

A kutyákról érdeklődni ezen a két számon lehet:

0620/331-7768 Ádám János vagy 0630/372-4273 Ujházy Adrienn (vagyis én :DDD)

A kicsik Diósdon vannak. Bármi egyéb infóra vagytok kíváncsiak, akár kommentben is kérdezhettek. Szemben lakok a gazdikkal, szóv elég gyorsan meg tok kérdezni bármit. Mind két szám legkésőbb este 10-ig hívható. Lehetőleg két óra után érdeklődjetek.

És akkor a képek a kis családról:

Luca és a babák. :)

Az éhezők. :)

A büszke apuka.

Inkább apuci alkatát örökölték. Szerintem legalábbis... :)

A fehér papucsos rosszcsont.

A másik papucsos rosszaság.

Fehér nózis uraság.

Személyes kedvencem. :) (Őt bevállalnám én is, ha nem lenne pincsim. :DDD)

Neki a farkincája világosabb, mint a többieké. :D

És együtt a gazdiravárók. :)

Amúgy mindig egymás hegyén hátán vannak. Pedig elég nagy helyük van.

Anyuci türelme végtelen. :DDDD

A szülés közben. Ilyen nagyok voltak már a születésükkor is. :) Kis töltött zoknik. Én két naposan láttam őket először. Írtó édi kis gombócok voltak. :D

Még csukott szemmel...

A mamájuk nagyon gondos anyuka, pedig még sosem voltak kölykei. (Na jó, azért néha az agyára megy ennyi gyerkőc :DD)

 

További képeket, illetve ezeket nagyobb méretben feltettem a galériába. Így megnézhetitek mindet, amit kaptam a gazdiktól. Ma még megyek hozzájuk, és csinálok még képet a gazdi keresőkről. :) Legalább van mire fognom, hogy ott lógok a gazdik nyakán. :DD

 

 

 

 

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatszavak.blog.hu/api/trackback/id/tr481251087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása