Előljáróban néhány mondat. A cím megtévesztő. Vérszívóval maximum szúnyog, vagy denevér formájában találkozhattok a sztoriban. :) Szóval ez nem vámpíros történet, mégha erre is lehet következtetni a címből. :D

 

Ez a történet egy nyugis, lightos szösszenet lesz. Semmi durva, semmi megbotránkoztató. És igen! Ez egy happy end várományos sztori. Egyelőre legalábbis annak tervezem, és reményeim szerint most nem bújik belém a kisördög a végére. :)

Egyelőre a másik, Alkonyatos történet nem halad. Talán mert kicsit már tele a hócipőm az Alkonyattal, szóval per pillanat érjétek be ezzel, és amint kifújtam magam, jön majd a beígért sztori is. Illetve valamikor majd nekikezdek a TE folytatásának is, de az nem mostanában lesz szerintem. :)

 

Létrehoztam egy topicot a történetnek. Mivel nem tok ennyi felé gőzerővel írni, nagyjából olyan hosszúságú részekre számítsatok, mint a Rileynál. Így az első rész is csak felvezető, de asszem, ebből már mindenki le fogja tudni szűrni, hogy kíváncsi-e a folytatásra, mert a lényeg kiderül belőle. :)

 

Mindenkinek szép napot: Audry

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatszavak.blog.hu/api/trackback/id/tr401297579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása